Leveranser

När du handlar hos oss på fredells.com finns olika sätt att få hem dina varor på, allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig!

Vissa varor levereras med lyftkran, andra i ett snyggt paket direkt till hem till din dörr. Självklart levererar vi dina varor enligt dina önskemål.

Hela Sverige

Hemleverans 1-2 dagar med DHL från 59 kronor

Är du morgonpigg och beställer innan klockan 12.00 på vardagar så levereras din beställning med DHL redan nästkommande vardag. Mindre paket lämnas till ditt närmsta DHL postombud.

Gäller det större paket så kontaktar chauffören dig för att stämma av leverans hem till porten. Bor du i en villa eller i ett radhus levererar chauffören din beställning till tomtgränsen.

Fraktavgiften med DHL beror på beställningsvikten. Du ser exakta kostnaden för din beställning i varukorgen.

Hela vägen hem till dig i Stockholm!

Kvällsleverans redan samma dag för endast 99 kronor!

Har du inte möjlighet att ta emot en hemleverans dagtid eller har du helt enkelt extra bråttom att få dina varor? Inga problem. Beställer du innan klockan 12.00 på vardagar levererar vi din beställning redan samma kväll. Leveransen sker mellan klockan 18.00 och 22.00 i hela Storstockholm.

Beställer du på eftermiddagen så kommer din beställning nästkommande vardag. Du kan smidigt följa paketets väg till dig online. Psst. Kom ihåg att ange din portkod.

100% klimatkompenserad leverans.

Leverans innanför dörren med Glue Smart Lock för 99 kronor

Jajamen. Vi levererar din beställning bokstavligen hela vägen in i hemmet. Du som har ett digitalt lås av modellen Glue Smart Lock och bor i Stockholm kan få din beställning levererad innanför dörren. Saknar du ett Glue Smart Lock så kan du naturligtvis beställa ett hos oss.

Beställer du innan klockan 12.00 på vardagar får du leverans med Best Glue InHome redan samma kväll mellan klockan 18.00 och 22.00. Psst. Glöm inte att ange eventuell portkod.

100% klimatkompenserad leverans.

Fredellsbil med lyftkran för 975 kronor

Bor du i Stockholm och har köpt varor som är lite otympliga och väger över 20 kilo så levererar vi dessa med en Fredellsbil med lyftkran. Beställ innan klockan 11.00 och varorna går iväg nästkommande vardag klockan 07.00-15.00.

Chauffören hör av sig till dig och stämmer av när under dagen som leverans passar dig bäst. Varorna lossas sedan i anslutning till bilen eller vid tomtgränsen om du bor i villa eller radhus.

Click and collect är kostnadsfritt

Välj varor hemma i lugn och ro och hämta upp din beställning färdigpaketerat i något av våra varuhus i Sickla eller Knivsta. Smidigt, eller hur?

Vi jobbar fort så beställningar vi tar emot innan klockan 15.00 kan hämtas ut nästkommande vardag från Sickla, men oftast ännu tidigare. Du får ett sms när ditt paket finns att hämta i vår varuutlämning. Föredrar du att hämta i Knivsta, så är det möjligt senast nästkommande vardag om du beställer innan klockan 11.00. Du har alltid 5 dagar på dig att hämta ut dina varor.