Leveranser

När du handlar hos oss på fredells.com har du olika sätt att få hem dina varor på, allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig!

Beroende på vad handlar hos oss kan du välja mellan olika sätt att få hem dina varor till dig. Fraktpriserna baseras på den totala vikten på din order och är lättast att se när du har lagt dina varor i kundkorgen och går till kassan.

  • Hemleverans
  • Leverans till utlämningsställe
  • Hämta dina varor i butik
  • Fredellsbilar

Hemleverans

Vi levererar hem till dig i hela Sverige om du har en total ordervikt på 0-300 kg.Chauffören kontaktar dig för att stämma av leverans av din order. Varorna placeras utanför porten om du bor i lägenhetshus eller vid tomtgränsen om du bor i villa eller radhus.

Leverans till utlämningsställe

Du kan även få leverans i hela Sverige om du hämtar ut din order på ett DHL ServicePoint! Order som ska hämtas på ett utlämningsställe får ha en total maxvikt på 20 kg, maxlängd 150 cm samt längd+omkrets på max 300 cm. 

Fredells egna bilar

För tyngre, långa och otympliga transporter såsom virke m.m. kan du enbart välja Fredells egna bilar. Dessa levererar bara i Stor-Stockholm. Chauffören hör av sig till dig för att stämma av när under dagen leverans kan ske. Varorna placeras utanför porten om du bor i lägenhetshus eller vid tomtgränsen om du bor i villa eller radhus. 

Hämta dina varor i butik

Du kan även välja att hämta dina varor direkt i butik. Vi har även vissa varor som vi för tillfället inte kan leverera hem till dig eller till ett utlämningsställe utan bara har som alternativ att hämtas i butik, såsom färg och brandfarliga vätskor.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 1-3 vardagar.