Om Fredells

Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner. Med ett brett sortiment inom bygg och inredning och ett stort utbud av tjänster hjälper vi dig som kund att lyckas med just ditt byggprojekt – stort som smått.

Heltäckande utbud

Vårt breda utbud av förstklassiga produkter täcker hela byggprocessen, från husgrund till handtag. Hos oss finns allt som behövs för att renovera, bygga om eller uppföra ett helt nytt hus. Vi erbjuder produkter från många välkända varumärken och i vårt stora sortiment hittar du allt du behöver för bygget – oavsett storlek på projektet. Hos Fredells kan du alltid räkna med att få personlig service och rådgivning som löser ditt problem på bästa sätt. 

Tjänster - Levererat & Monterat

Det ska vara roligt att bygga - men ibland är det kanske roligast att faktiskt låta bli och låta proffs göra jobbet. Då finns  "Levererat & Monterat" - en tjänst som ser till att ditt kök, badrum eller takfönster blir precis så som du tänkt dig. Till fast pris. För dig som monterar själv så kan det vara bra att vet att många av oss som arbetar på varuhuset har goda fackkunskaper och kan ge råd och tips.

Byggdrömmar och inspiration

Byggvaruhuset i Sickla är består av 47 000 kvadratmeter bygglädje. Varje avdelning har omfångsrika ytor med byggutställningar där produkterna finns exponerade i uppbyggda miljöer. Vi byter uttställningarna regelbundet för att alltid inspirera och ge idéer och uppslag.

Kvalitet 

Vår ambition är att alltid förse våra kunder med en kvalitativ upplevelse och kvalitativa varor. Våra produkter är noggrant utvalda och finns i olika prisklasser och nivåer beroende på användningsområde. För dig osm är proffs och för dig som snickrar lite mindre.

Ett långsiktigt engagemang

På Fredells arbetar vi aktivt för miljön, bland annat med att minska spridningen av skadliga ämnen genom att välja miljöanpassade varor och tjänster.

Historik

Fredells är ett familjeföretag som varit en del av Stockholm sedan 1903. Då låg verksamheten vid Östra Station och hette firma Fabian Fredell, efter företagets grundare.
Här är historian om Fredells Byggvaruhus PDF
 

Relaterade artiklar