Våra byggvaruhus

Fredells byggvaruhus hittar du i Sickla och i Knivsta och på fredells.com. Vi bygger ut vårt e-varuhus löpande men om du verkligen vill uppleva Fredells i sin helhet så är varuhuset i Sickla det första och största.

I vårt byggvaruhus i Sickla finns en komplett brädgård, stora utställningar inom kök och bad, dörrar och fönster, golv samt trädgård, färg och verktyg. Här hittar du också vår proffsservice och byggtjänst som hjälper dig att förverkliga dina idéer och projekt. Byggvaruhuset i Knivsta öppnade 2012 och är en mindre anläggning med fokus på brädgård och verktyg. Här finns stor bredd på utbud och kunnig personal men på en lite mindre yta. Om du inte hittar det du söker i Knivsta så kan du beställa det från vårt lager i Sickla.

Expertis på plats

Service och kunskap är grunden för allt vi gör på Fredells. Som i gamla tiders fackhandel har vi expertis och yrkesstolthet och med ett nära samarbete med våra leverantörer håller vi oss uppdaterade kring produktnyheter och nya tekniker. 
Det finns mycket att upptäcka på Fredells men fråga gärna oss innan du fattar ditt beslut. Det finns mycket att välja på och det kommer nyheter hela tiden. Kanske har det dykt upp ett smartare sätt att sätta upp gipsskivor? Kanske är det bättre med högre ampere-tal på skruvdragaren än watt-tal? Kort sagt finns det kanske ett enklare sätt att nå målet