Färg för yrkesproffs
och hemmafixare

Färg för yrkesproffs & hemmafixare

Ska du måla om fasaden eller sätta ny kulör på väggarna inomhus? Att addera färg är roligt, då det kan ge en stor och omedelbar effekt, men det är också förknippat med en del avgörande val. Det kan vara svårt att förutspå hur ett färgprov tar sig ut i full skala eller vilken typ av färg som fungerar bäst för ett hållbart resultat. Besök oss i varuhuset och tala med en färgcertifierad rådgivare – det lönar sig.

Hos oss hittar du högkvalitativa färger som vi vet fungerar från Nordsjö och Jotun. Dessutom är vi först i Sverige med att erbjuda Benjamin Moores färger framtagna för att verkligen stå emot slitage i offentliga miljöer. Inte fel även hos en vanlig barnfamilj tycker vi.

Oavsett om du ska måla väggarna, fasaden, fönster, badrummet eller snickerier så har vi färgen du behöver. Vi hjälper dig med färgbrytning, svarar på frågor och informerar om  olika färgers egenskaper för att du ska bli nöjd med ditt projekt.

Yrkesmålare

För yrkesmålarna har vi en alldeles egen avdelning med Nordsjös Professionals för att effektivt kunna erbjuda service och rådgivning när det behöver gå undan.

Äntligen färg för yrkesproffs!

Instagram @Fredells #färg