Vi hjälper till

Har det blivit dags för nya fönster och dörrar där hemma eller kanske ny trall på altanen? En renoveringen av köket, badrummet eller en skräddarskydd förvaringslösning? Vi säljer inte bara enskilda produkter utan hela lösningar. När du väljer att lämna arbetet i våra händer kan du vara trygg med att jobbet blir rätt utfört och till fast pris. Välkommen in och prata med våra säljare i Sickla. Vi tar emot förfrågningar på olika typer av montage och renoveringar - inomhus och utomhus.

Så här går det till

 1. Kontakta oss!
  Kontakta våra proffs på respektive avdelning i det fysiska varuhuset i Sickla och berätta om vad du vill ha hjälp med. Vi har säljare som jobbar primärt med kök, badrum, förvaringslösningar m.m. Vi hjälper gärna till att rekommendera produkter som passar för just dina behov och önskemål.
   
 2. Kostnadsfritt hembesök
  Om arbetet kräver ett hembesök kommer någon av våra projektledare kostnadsfritt* hem till dig när det passar, mäter och tar reda på det som behövs för att utföra arbetet.
  * För köksplanering så tillkommer en avgift på 1500 kronor. Avgiften dras av på totalsumman om du väljer att gå vidare med köpet.
   
 3. Offert
  Du får en tydlig offert av oss.
   
 4. Arbetet kan börja!
  Projektledaren och du kommer tillsammans överens om när arbetet kan starta och när det ska vara klart. Våra certifierade hantverkare kommer hem till dig och påbörjar montaget.
   
 5. Slutbesiktning
  När montaget är färdigt är det dags för slutbesiktning och projektledaren går då igenom arbetet tillsammans med dig.
   
 6. Fakturering
  Slutligen skickar vi en faktura till dig och vi räknar givetvis med ROT-avdraget. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten. 

Certifierade hantverkare

På Fredells samarbetar vi med certifieringsutbildade hantverkare. Det betyder att de monterar helt efter leverantörernas rekommendationer. Det är en förutsättning för att garantin som du får, ska gälla. Du kan alltså vara trygg med att arbetet görs enligt alla regler!

ROT-avdrag-info-banner.jpg

Vad behöver du hjälp med?