Vi hjälper dig med badrummet

Att renovera och fixa själv är härligt, men när det gäller lite större renoveringar lämnar vi det dock allt oftare till experterna. Det är helt enkelt tryggt att ta hjälp av proffsen som har koll på gällande regelverk. Oavsett om du vill ha hjälp med delar i ditt projekt eller vill ha totalentreprenad så finns vi här för dig.

Så vart börjar jag?

Börja med att boka ett möte med oss på badrumsavdelningen. Tips är att ta med en skiss på nuvarande badrummet med bland annat vart inkommande vatten, golvbrunn och avlopp är placerat eller om det finns några fönster. Osäker på vad skissen ska innehålla? Lugn, här har vi samlat en checklista på vad du behöver få koll på.

Totalentreprenad eller delar?

Vi finns här för att ditt nya badrum ska bli så bra som möjligt. Vill du slippa i att hålla i alla trådar erbjuder vi totalentreprenad och du får en projektledare som har full koll på projektet från början till slut. En helhetslösning så att du i lugn och ro kan fundera vilka handdukar som kommer passa till det nya kaklet. Vi tar dig helt enkelt från idé och offert till slutbesiktning Och självklart finns vi också här om du behöver hjälp med att t.ex. välja produkter eller kanske bara få badrumsprojektet i rullning, det väljer du.  

Allt under samma tak underlättar för dig som kund

En av fördelarna med ett komplett byggvaruhus är att du hittar all hjälp på samma plats. Det är inte ovanligt att det tillkommer nya planlösningar - kanske att en vägg behöver flyttas, golv som behöver bytas ut eller dörrar som tillkommer. Hos oss hittar du helt enkelt allt du behöver för din renovering - alltifrån kakel, blandare, belysning och beslag till färg, gips och fog.  

Läs mer