Köksprojekt

Levererat & Monterat - kompletta kök, innebär att du får hjälp av någon av våra kompetenta köksinredare, från start till klart.

Oavsett om det gäller ett mindre arbetskök eller ett fullt utrustat kock-kök är det alltid en god ide att få tips från proffs som har för vardagsuppgift att utrusta och designa kök. Våra köksinredare arbetar med montage för kompletta kök. De hjälper dig med planlösning, materialval, design och färgsättning. Proffs som kan trolla med utrymmen och skapa trivsel och funktion på en och samma gång.

I köksinstallationer är det många expertiser inblandade – vi ser till att du kan känna dig trygg genom hela processen från ide till färdigt kök. Du får en offert där både kostnad för material och montage är inkluderat. Du har en projektledare som koordinerar hela arbetsprocessen och när arbetet är klart går ni igenom arbetet tillsammans och du får allt summerat i en tydlig faktura. Givetvis räknar vi med ROT-avdraget då du anlitar oss för detta arbete.

Vi hjälper till - steg för steg

1. Ta kontakta med oss och kom igång med ditt nya kök.

Berätta vad du vill ha hjälp med så tar vi fram en plan för just dina behov. Kanske vill du ha hjälp med att välja produkter som passar för just dina behov och dina förutsättningar – kanske vet du redan vad du vill ha men behöver få projektet på rull. Vi finns här för dig.
En avgift på 1500 kronor för köksplaneringen tillkommer. Avgiften dras av på totalsumman om du väljer att gå vidare med köpet. 

2. Offert

Alla kök är unika - självklart får du en tydlig offert, för att det inte ska uppstå några otrevliga överraskningar.

3. Köksprojektet börjar

Tillsammans kommer du och projektledaren fram till när arbetet kan börja och när det ska vara klart. Våra certifierade hantverkare påbörjar därefter montage, renovering och det jobb som är överenskommet i offerten.

4. Färdigställt och avstämt

När köket är på plats går projektledaren igenom det utförda arbetet tillsammans med dig. När er gemensamma syn är att projektet är klart och utfört som ni kommit överens om, slutförs det med fakturering.

5. Fakturering

Som sista steg skickar Fredells en faktura till dig och räknar givetvis med ROT-avdraget. Naturligtvis är det garanti på utförda arbeten. Fredells kan komma att återkoppla till dig efter en tid för att du ska få chansen att utvärdera vårt arbete och för att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. En handpenning på 30% (på totalsumman inkl. montage) tas alltid ut i samband med att beställningen läggs. Om du köpt kökssnickerier via oss faktureras resterande belopp i samband med leverans. Har du köpt montage via oss faktureras resterade belopp efter slutfört arbete. 

Sugen på att komma igång?

Slå en signal till Marie Carlsson på telefonnummer 08-723 47 57 eller skicka iväg ett mail marie.carlsson@fredells.com så hjälper vi dig!

 

koksinspiration-info-banner.jpg

 

 

Läs mer!