Proffsbyggare hos Fredells

Fredells överlåts till BAUHAUS. Vad händer nu?

Fredells Byggvaruhus är sålt till BAUHAUS. Överlåtelsen sker när alla villkor för affären är uppfyllda, ärendet ligger nu hos konkurrensverket och överlåtelsen sker med största sannolikhet kvartal 1, 2019.

När BAUHAUS övertar Fredells rörelse är det med de åtaganden rörelsen har tills annat kommuniceras och avtalas. 

Har du frågor som rör dig och din verksamhet? Vi finns tillgängliga för dig och du kan alltid vända dig till Proffscenter eller till din säljare.

Här läser du Pressmeddelandet i sin helhet. Där hittar du även kontaktuppgifter för frågor gällande överlåtelsen.


Effektivisera mera

Oavsett utmaning i din byggvardag vill vi att du som kund alltid ska kunna hitta den bästa lösningen hos oss. Är byggmaterialet skrymmande och hissen trasig? Välj färdigkapat, levererat och uppburet. Eller någon av alla våra andra tjänster inom logistik och transport. Utöver ett lager med ca. 28 000 artiklar att välja mellan erbjuder vi en rad tjänster som förenklar det dagliga arbetet för dig som professionell hantverkare: beställnings- och leveransservice, flera olika transportalternativ, effektiva logistiklösningar samt hämtservice på vårt varuhus i Sickla och vår butik i Knivsta, där Proffscenter är proffsens egen plats.

Med kunskap, kvalitet och helhetslösningar finns vi här för såväl enmansföretag som för de allra största byggföretagen. För att underlätta din arbetsdag öppnar vi redan klockan 05.30.

banner-allmän-tjänser-proffs.jpg


 

Tack alla som var med och bidrog i kampen mot Prostatacancer

Under november månad 2018 lyfte vi Mustaschkampens budskap. Många känner inte till att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform – det ville vi vara med och ändra på. På Proffscenter i Sickla fanns små flyers att ta med sig och vi sålde dessutom den smarta LED-lampan i form av en mustash. Dessutom gick vi in som företagspartner. Pengarna gick oavkortat till kampen mot prostatacancer. 

Genom Mustaschkampen hoppas vi att vi har uppmuntrat er proffs att prata om er hälsa med varandra ute på byggena och framförallt stötta er partner, kollega, polare, brorsa eller pappa att ta ett enkelt PSA-prov om man är över 50 år. För ett enkelt blodprov är allt som behövs för att upptäcka prostatacancer. Som kan botas om den upptäcks i tid!

Mustaschkampen arrangeras av Prostatacancerförbundet i samarbete med 27 prostatacancerföreningar och ca 500 företag

Mustaschkampen_liggande web liten.png


Sverigelansering av premiumvarumärket Benjamin Moore!

Scuff-X.png

 

Från och med 25 september 2018 erbjuder vi som första och tillsvidare enda partnern i Sverige det välrenommerade varumärket Benjamin Moore i vårt sortiment. Vi har både interiör- och exteriörfärg i varuhuset i Sickla och färgkartan består av ett stort urval av unika kulörer. Benjamin Moore tillverkar sina egna pigment och bindemedel, s.k Gennex, vilket ger unik kontroll över djup och lyster i färgen, prestanda och applikationsegenskaper i produkterna. Märket har snabbt fått en marknadsledande position bland inredningsdesigners och arkitekter och färgerna upplevs som lättarbetade med väldigt fina slutresultat.

Har du kunder som behöver en riktigt smutsavvisande färg? Latexfärgen Ultra Spec Scuff-X är en interiörfärg anpassad för just proffssegmentet och som bygger på en upphovsrättsskyddad teknologi. Färgen ger svårslagen resistens mot märken och fläckar och används i utrymmen med högt dagligt slitage tex kommersiella utrymmen eller andra miljöer där många människor rör sig. Vi tror att färgen kommer att vara en minst lika uppskattad nyhet för alla hem utsatta för kladdiga barnhänder och leriga hundtassar.

Ta del av vårt pressmeddelande om nyheten. 

Ta del av alla våra övriga pressmeddelanden och nyheter.


 

 

Av:

2019-01-08

Fler än 25 tjänster för proffs