Proffsbyggare hos Fredells

Effektivisera mera

Är byggmaterialet skrymmande och hissen trasig? Välj färdigkapat, levererat och uppburet. Eller någon av alla våra andra tjänster inom logistik och transport. Oavsett utmaning vill vi att du som kund alltid ska kunna hitta den bästa lösningen hos oss. Utöver ett lager med ca. 28 000 artiklar att välja mellan erbjuder vi en rad tjänster som förenklar det dagliga arbetet för dig som professionell hantverkare: beställnings- och leveransservice, flera olika transportalternativ, effektiva logistiklösningar samt hämtservice på vårt varuhus i Sickla och vår butik i Knivsta, där Proffscenter är proffsens egen plats.

Med kunskap, kvalitet och helhetslösningar finns vi här för såväl enmansföretag som för de allra största byggföretagen. För att underlätta din arbetsdag öppnar vi redan klockan 05.30.

banner-allmän-tjänser-proffs.jpg


Tillsammans i kampen mot Prostatacancer

Under november månad lyfter vi Mustaschkampens budskap. Många känner inte till att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform – det vill vi vara med och ändra på. På Proffscenter i Sickla finns små flyers att ta med sig och vi säljer dessutom den smarta LED-lampan som du kan fästa i jackan, på hundkopplet eller i nyckelringen.  Pengarna går oavkortat till kampen mot prostatacancer.

Genom Mustaschkampen hoppas vi kunna uppmuntra er proffs att prata om er hälsa med varandra ute på byggena och framförallt stötta er partner, kollega, polare, brorsa eller pappa att ta ett enkelt PSA-prov om man är över 50 år. För ett enkelt blodprov är allt som behövs för att upptäcka prostatacancer. Som kan botas om den upptäcks i tid!

Mustaschkampen arrangeras av Prostatacancerförbundet i samarbete med 27 prostatacancerföreningar och ca 500 företag

Mustaschkampen_liggande web liten.png


Sverigelansering av premiumvarumärket Benjamin Moore!

Scuff-X.png

 

Från och med 25 september erbjuder vi som första och tillsvidare enda partnern i Sverige det välrenommerade varumärket Benjamin Moore i vårt sortiment. Vi har både interiör- och exteriörfärg i varuhuset i Sickla och färgkartan består av ett stort urval av unika kulörer. Benjamin Moore tillverkar sina egna pigment och bindemedel, s.k Gennex, vilket ger unik kontroll över djup och lyster i färgen, prestanda och applikationsegenskaper i produkterna. Märket har snabbt fått en marknadsledande position bland inredningsdesigners och arkitekter och färgerna upplevs som lättarbetade med väldigt fina slutresultat.

Har du kunder som behöver en riktigt smutsavvisande färg? Latexfärgen Ultra Spec Scuff-X är en interiörfärg anpassad för just proffssegmentet och som bygger på en upphovsrättsskyddad teknologi. Färgen ger svårslagen resistens mot märken och fläckar och används i utrymmen med högt dagligt slitage tex kommersiella utrymmen eller andra miljöer där många människor rör sig. Vi tror att färgen kommer att vara en minst lika uppskattad nyhet för alla hem utsatta för kladdiga barnhänder och leriga hundtassar.

Ta del av vårt pressmeddelande om nyheten. 

Ta del av alla våra övriga pressmeddelanden och nyheter.


 

 

Fler än 25 tjänster för proffs