Vi som är med och bygger Stockholm

Dagligen träffar vi fantastiska hantverkare, som bygger - inte bara hus - utan visioner, drömmar och Stockholm! De ser det som sitt jobb. Vi ser det för det hantverk det verkligen är.

Stockholm med omnejd lockar årligen många tusen nya invånare och den gemensamma nämnaren är att de alla behöver boende och plats för arbete, skolor och förskolor. Våra proffskunder är en viktig hörnsten i processen att erbjuda allt detta.

I vår miniserie - "Vi som är med och bygger Stockholm" får vi träffa hantverkare, företagare och entreprenörer som gör just det - är med och bygger Stockholm.

Johan Eriksson med sitt team från Nyckelfärdigt är ett grymt gäng som skapar och förverkligar vackra och funktionella hem och lokaler. Få en inblick i ett av deras fantastiska projekt ute på Värmdö.

nyckelfardigt_video_2.png

SKGS, mer kända som SK-gruppen har förvaltat Gustaf de Lavals vackra industrilokaler i Järla Sjö och förvandlat dessa till 205 toppmoderna lägenheter. Vad gör dem framgångsrika? Kika på Robert Sandberg och hans team när de berättar. 

SKGS_video_1.png