Sortiment

Vi kan vårt sortiment, och är bekväma med att säga att vi har ett av Sveriges bredaste och kvalitativa erbjudande för våra kunder. Service och kunskap är grunden för allt vi gör på Fredells och tack vare ett nära samarbete med våra leverantörer håller vi oss á jour med nya tekniker och spännande produktnyheter.

47 000 m² byggvaruhandel i Sickla

Vi har alltid strävat efter att ha en brett och kvalitativt sortiment för våra yrkesproffs och det innebär att vi jobbar med innovativa och ledande leverantörer inom byggmaterial, maskiner, verktyg, infästning, färg, kläder m.m. Som professionell hantverkare ska du kunna fokusera på ditt arbete och ha en helhetsleverantör som möter dig i dina materialbehov.

Under ett och samma tak i varuhuset i Sickla ryms över 28 000 artiklar från över 500 ledande varumärken. Här hittar du avdelningar för Byggvaror, Maskiner & Verktyg, Färg & Inredning, Kök & Badrum samt en gedigen brädgård anpassad för dig som är proffsbyggare. Vi gillar hög kvalitet, precis som du, och är måna om att du oavsett yrkesgrupp, ska känna dig hemma på Fredells och hitta det du behöver i vårt sortiment. Behöver du fylla på med nya idéer har vi dessutom över 900 m² inspiration med utställningsmiljöer för kök och badrum. 

Brädgård och butik i Knivsta

Den stora proffsbutiken på den något mindre ytan. I Knivsta har vi ett brett och kvalitativt sortiment i något slimmad skala tillsammans med en stor brädgård. Här hittar du de mest frekventa artiklarna som efterfrågas av professionella hantverkare. Saknar du någon artikel tar vi hem det åt dig från varuhuset i Sickla. Utgår du från norra Stockholm eller Uppsala med omnejd kan du känna dig trygg med att du genom vår butik i Knivsta har tillgång till Fredells hela sortiment utan att behöva åka till Sickla. Allt för att förenkla din vardag.