Logistiktjänster

Vill du spara tid och pengar? Vi erbjuder logistiktjänster som underlättar och effektiviserar ditt arbete så att du kan koncentrera dig på ditt huvudsakliga uppdrag. Låt oss lagerhålla ditt material om det är ont om plats på byggarbetsplatsen eller välj lägenhets- och rumspackat så sparar du tid på att slippa sortera godset vid leverans.

Logistiktjänster

Tänk på att boka i så god tid som möjligt, för att säkerställa att vi kan hjälpa dig vid rätt tillfälle. Det vi erbjuder är bland annat:

Lagerhållning
Det är oftast svårt att föra ett bra och effektivt lager på byggarbetsplatsen. Förutsättningarna är besvärliga och dessutom brukar det vara ont om plats. Ibland är projektet inte i fas med beställda leveranser och då kan det behövas en plats att tillfälligt lagerställa godset. Vi erbjuder över 2500m² golvyta inomhus (perfekt för inredning såsom kök och badrum) och över 250 pallplatser i ställage där vi förvarar  ditt material oavsett storlek och mängd. Både effektivt och smidigt. 

Lägenhets- och rumsförpackat
Du tjänar tid på att slippa stå ute på arbetsplatsen och sortera godset. Vi kan packa lägenhets- och rumsvis så att godset redan är sorterat vid leverans.

Omlastning
För att möjliggöra leverans till din arbetsplats kan det ibland vara nödvändigt att lasta över godset till en annan typ av bil. 

Emballering i olika former
Vissa omständigheter eller förhållanden kan kräva speciella former av emballering. Vi löser det.

Detaljer och priser

info-banner-prislista.jpg

 

Fler tjänster