Transporter och Leveranser

Vårt stora distributionscenter på 30.000m² ligger på markplan i samma byggnad som varuhuset i Sickla, Härifrån kan vi erbjuda ett urval av olika transport- och leveransmöjligheter med olika bilar till dina olika behov. Allt från pick-up till kranbil med upp till 34 meters räckvidd. Vi hjälper även till med specialtransporter såsom båttransporter, bred last, helikopterlyft och mycket mera. Utbudet är inte helt obegränsat, men näst intill.Och självklart är varorna försäkrade under transport som utförs av oss.

Transporttjänster

Stockholm har flertalet utmaningar för dig som bygger i staden och utanför. Höga hus, trånga parkeringsgarage, smala kullerstensgränder i Gamla Stan och särskilda tillstånd som kan behövas. Kanske har du en arbetsplats i skärgården och behöver hjälp med båttransport till närmsta brygga eller är  i behov av helikoptertransport för att komma fram till en otillgänglig ö? Vi levererar till hela Storstockholm oavsett knepigt läge och har dessutom koll på alla regler, lagar och tillstånd som gäller. Fråga oss gärna om du är osäker på vad som gäller för just ditt område. 

Standardleverans
Standardleverans avser området från Uppsala i norr till Nynäshamn i söder, Enköping i väster och Norrtälje i öster. Leverans sker mellan klockan 06.30 och 16.00 på vardagar och du bokar senast klockan 16.30 arbetsdagen innan. Lossning sker intill lastbilen. Transporter utanför området eller efter 16.00 offereras separat.

1:a bil
Med vår tjänst 1:a bil levereras materialet senast klockan 09.00. Perfekt när det är ont om tid och du vill komma igång direkt med byggandet. Boka senast klockan 11.00 arbetsdagen innan. 

Tidsanpassning
En del leveranser måste bara levereras på en viss tid. Vi ser till att du slipper vänta. Leveransen sker på angivet klockslag med +/- 15 minuters marginal. För byggmaterialet som är extra viktigt. 

Extra lossning
Ska materialet delas upp på fler byggarbetsplatser? Inga problem. 

Akutare
En riktigt bra tjänst när du upptäcker att något saknas på byggarbetsplatsen eller plötsligt tar slut. Beställ och få leverans  inom bara några timmar.

Förnödenshetsfrakt
Något litet som saknas? Max 50 kg och max 2 meter långt. 

Höglyft
Behöver ditt byggmaterial komma upp till våning 8 eller kanske ännu högre. Vi erbjuder transport med höglyft upp till 34 meter. 

Sjötransport
Skärgårdsöar och byggprojekt behöver inte vara krångligt. Vi hjälper till med leverans till närmsta brygga, lastning på färja och lossning på leveransadressen.

Helikopterlyft
Ska du leverera ditt byggmaterial till en svårtillgänglig ö eller bara väldigt högt upp? Vi rekommenderar ett snabbt och effektivt helikopterlyft. 

Detaljer och priser

info-banner-prislista.jpg

Fler tjänster