Färg för yrkesproffs

I varuhuset i Sickla har professionella yrkesmålare en egen färgbutik med Nordsjös hela proffssortiment. Nära och öppet från 05.30 alla vardagar. Hos oss hjälper våra certifierade färgrådgivare dig med dina beställningar och support och självklart bryter vi din färg utan bryttillägg.

Nyhet - Nu erbjuder vi premiummärket Benjamin Moore i vårt sortiment

Med över 3500 unika kulörer erbjuder Benjamin Moore en prisbelönt premiumfärg som har kommit att bli nummer ett hos inredningsdesigners och arkitekter. Med egen tillverkning av pigment och bindemedel kan man säkerställa en högkvalitativ produkt med djup, lyster och hög prestanda. I sortimentet återfinns den omtalade latexfärgen Ultra Spec Scuff-X som passar utrummen med högt dagligt slitage, såsom skolor och andra offentliga miljöer.

Vi vill att det ska vara smidigt att handla färg hos oss. Och tillbehör med för den delen. 

Handla direkt i vår färgbutik för yrkesproffs i Sickla, öppet 05.30-20.00 på vardagar. Om du inte är på plats kan du maila in din order via order@fredells.com eller ringa 08-580 04 565 mellan kl. 05.30 och 16.30. Tre timmar senare kan du hämta ut din färg, bruten och klar i vår varuutlämning. Självklart går det bra att även beställa utkörning. 

Färgbutiken för yrkesmålare ligger mellan färgavdelningen och Proffscenter, som är hantverkarnas egen plats i varuhuset. Som yrkesmålare får du det bästa av två världar. I färgbutiken har vi självklart egen fikahörna med tillgång till vatten och handtvätt men vi erbjuder även frukost på Proffscenter varje vardag för dig som önskar. Vår personal på färgavdelningen är certifierade färgrådgivare med lång erfarenhet och gedigen kompetens och även på Proffscenter finns en supportavdelning som gärna hjälper till. 

Behöver du handla annat är färg? Nya penslar, byxor eller tejp? Bland våra 28 000 artiklar i varuhuset i Sickla hittar du både målarverktyg och kläder från flera olika kvalitetsmärken. Smidigt med allt under samma tak, eller hur?