Transport- och Logistiktjänster

Är du proffsbyggare kan vi hjälpa dig med ett brett utbud av transport- och logistiktjänster. Vi levererar precis som du vill: allt på en gång, dagsbehovet eller på avrop.

Smart logistik är extra viktigt när lagringsmöjligheter på plats är begränsade eller om du bygger inne i stan. Låt oss hjälpa till så kan du fokusera på att göra klart jobbet snabbare.

Transporttjänster

Vi levererar varor till önskad adress, vid den tid och på det sätt du önskar. Varorna är försäkrade under transport som utförs av oss.

I vår lastbilsflotta har vi olika bilar till olika behov. Allt från pick-up till kranbil med 27 meters räckvidd.

Vi hjälper även till med specialtransporter. Utbudet är inte helt obegränsat, men näst intill. Vi kan hjälpa till med båttransporter, bred last, helikopterlyft och mycket mera. Dessutom går våra chaufförer kontinuerligt kurser i Eco-driving, bra att veta!

Logistiktjänster

Vill du spara tid och pengar? Vi kan hjälpa till med logistiklösningar av olika slag. Du kan koncentrera dig på ditt huvudsakliga uppdrag och tryggt låta oss sköta det andra. Tänk på att boka i så god tid som möjligt, för att säkerställa att vi kan hjälpa dig vid rätt tillfälle. Det vi erbjuder är bland annat:


Omlastning

För att möjliggöra leverans till din arbetsplats kan det ibland vara nödvändigt att lasta över godset till en annan typ av bil. Lagring under tak. Ibland är er arbetsplats inte i fas med beställda leveranser. Ni behöver kanske då någonstans att tillfälligt lagerställa godset.
 

Emballering i olika former

Vissa omständigheter eller förhållanden kan kräva speciella former av emballering. Vi löser det.
 

Lägenhets- och rumsförpackat

Du tjänar tid på att slippa stå ute på arbetsplatsen och sortera godset. Vi kan packa lägenhets- och rumsvis så att godset redan är sorterat vid leverans.


Uthyrning av gipsvagnar

Det går att spara tid på att slippa bära gods. Ett alternativ är att dra på en gipsvagn. Hyr dem hos oss.
 

Hyrköp av gipsbockar

Ni kan köpa gipsbockar av oss. När ni sedan lämnar tillbaka så  återbetalar vi en del av köpesumman.
 

Sågnings- och kapningsarbeten

Ibland behövs tillsågning eller kapningar efter speciella mått. Vi har både utrustning och kunnig personal för ändamålet.
 

Avetableringshjälp på arbetsplats

När ett projekt/arbetsplats är avslutat och klart är det dags att ge sig på nästa. Istället för att lägga tid på att forsla bort överblivet material, så kan vi ta hand om avetableringen.
 

Destruktion

Ibland måste material som blivit över destrueras. Det kan vi fixa.
 

Bärhjälp

Ibland är det mycket och tungt. Vi ordnar personal som bär. Vi är självklart öppna för att diskutera andra typer av logistiklösningar, som du kan tänkas behöva hjälp med.

Höga lyft och tillstånd

Behöver du hjälp med att fixa tillstånd för höga lyft inne i stan så löser vi detta. Eller har du kanske en arbetsplats i skärgården och behöver hjälp med båttransport till närmsta brygga eller är du i behov av helikoptertransport för att slippa bära, vi fixar!

info-banner-prislista.jpg