Nu kan du njuta längre av intensiv färg!

Med egentillverkat pigment och bindemedel har Benjamin Moores färger ett unikt djup och en lyster som märks. Dessutom så erbjuds 3500 unika kulörer

Unik färgkarta

Benjamin Moore tillverkar sina egna pigment, så att koppla samman ordet unik med Benjamin Moore är ingen överdrift. De egentillverkadepigmenten ger en unik kontroll över djup och lyster i färgerna och detta märks. I deras egna färgkarta erbjuds 3500 kulörer, men då dessa även går att bryta i NCS och RAL har du som kund fler än 5000 att välja bland. Inte så konstigt att deras färg Aura har varit det självklara valet för inredningsdesigners och arkiteter i USA sedan länge. 

Glöm kladdiga barnhänder och leriga hundtassar 

Som om det inte vore nog, så står Benjamin Moore även bakom den prisbelönta latexfärgen Ultra Spec Scuff-X. En hållbar inomhusfärg som används av proffsen för miljöer med extra tufft slitage såsom skolor. Säkert en välkommen nyhet för alla hem utsatta för kladdiga barnhänder eller leriga hundtassar.

Amerikanskt varumärke med en historia

Benjamin Moore är välkänt i USA och i Europa, och har varit ett förstahandsval för designers, arkitekter och andra yrkesproffs sedan länge. Företaget grundades i Brooklyn redan 1883 och där ligger vi på Fredells ligger i lä med endast 115 år på nacken. Och nu kan vi med stolthet berätta att vi är första och enda butiken i Sverige med att erbjuda premiumfärgen.

Benjamin Moore inspiration

benjamin_moore_tips_fix_artikel_2.jpg

benjamin_moore_tips_fix_artikel_3.jpg